Jureckis un Ko, ООО, Автосервис и магазин

Jureckis un Ko, ООО, Автосервис и магазин

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401 www.jureckis.lv/
www.jureckis.lv/
Jureckis un Ko

Sāls uz ceļa bojā tavu auto

Ziema un regulāra ceļu apstrāde ar sāli rada galvassāpes auto īpašniekiem, jo sāls veicina auto virsbūves koroziju, kas ievērojami pasliktina auto tehnisko un vizuālo stāvokli. Diemžēl bez sāls apstrādes uz ceļiem nav iespējams nodrošināt drošus braukšanas apstākļus ziemas laikā, tādēļ auto vadītājiem ir jāsadzīvo ar sāls kaisīšanu un visām ar to saistītajām sekām.

Vai esi pārbaudījis savas automašīnas akumulatoru?

Atcerieties – drošība, braucot ar automašīnu, vienmēr ir pirmajā vietā, tādēļ gaidīsim jūs autoservisā Liepājā Jureckis un KO, kur speciālisti palīdzēs sagatavot jūsu auto gaidāmajai ziemai! 

Jureckis un Ko

Brauc droši ar autoservisu Jureckis un KO

Kādēļ auto savirzes regulēšana ir svarīga?
Pareizi noregulēta savirze palīdz paaugstināt jūsu braukšanas drošību, kā arī riepu mūžu, tādēļ nebaidīsimies apgalvot, ka savirzes noregulēšanai ir pozitīva ietekme gan uz jūsu veselību, gan maciņu.

Jureckis un Ko

Auto īpašnieku nedienas ziemā

Nav noslēpums, ka ziema, sniegs un sals rada ne mazums neērtību šoferiem. Ziemas laikā mēs varam aizmirst par celšanos pēdējā brīdī, lai ātri izdzertu kafiju, iekāptu mašīnā un dotos uz darbu, jo ir jāatvēl laiks auto notīrīšanai no sniega, vējstikla atkausēšanai un mašīnas iesildīšanai.

Jureckis

Droša braukšana arī vasarā!

Mēs daudz un dikti runājam par ziemas riepu nozīmi drošā braukšanā, bet piemirstam, ka arī vasaras riepām ir jābūt atbilstošām un kvalitatīvām. Vasaras riepas tiek ražotas tā, lai karstos laika apstākļos tās saglabātu maksimālu saķeri ar ceļa segumu.

jureckis

Auto ziemā prasa īpašas rūpes

Akumulators ir atbildīgs par motora startera iedarbināšanu un nodrošina enerģiju automašīnas lukturiem, signalizācijai un audio sistēmai. Ikviens, kurš kaut reizi ziemā ir saskāries ar situāciju, kad mašīnu nav iespējams iedarbināt, zina, cik svarīgi ziemā ir pastiprinātu uzmanību pievērst tieši akumulatoram.

jureckis

Ziema būs – neaizmirsti savlaicīgi nomainīt ziemas riepas!

Nav noslēpums, ka ziema autovadītājus katru gadu pārsteidz nesagatavotus, un bieži vien ir vērojams, kā autovadītāji “slidinās” pa pilsētas ielām dienā, kad ir uzsnidzis pirmais sniegs. Riepu maiņa uz ziemas riepām pēc likuma ir jāveic līdz 1. decembrim, bet meteoroloģiskā statistika liecina, ka oktobris ir tas mēnesis, kad Latvijā ir novērojams pirmais sniegs, tādēļ mēs aicinām autovadītājus neatlikt riepu nomaiņu uz pēdējo brīdi, lai aiztaupītu sev liekas galvassāpes un stāvēšanu garās rindās.

Jureckis

Autoserviss Liepājā

Autoserviss Jureckis un Ko veiksmīgi darbojas Liepājā jau no 2017. gada un ir ieguvis vietējo iedzīvotāju uzticību.

Рабочее время

Сейчас закрыто

Часы работы службы: Пн - Пт. 8.00 - 17.00

Понедельник: 8:30-18:00

Вторник: 8:30-18:00

Среда: 8:30-18:00

Четверг: 8:30-18:00

Пятница: 8:30-18:00

Суббота: 9:00-15:00

Воскресенье: выходной

Место нахождения

Связанные ресурсы